CARNAVAL A L’ESCOLA

CARNAVAL A L’ESCOLA

 

A carnaval  ens vam difressar de personatges del circ. Els personatges eren : ballarins/es, mims, homes forçuts, equilibristes ,trapezistes, malabaristes, pallassos i mags. Els profes d’homes i dones bala. Vam fer tallers,coreografies i nosaltres, les ballarines, vam fer acroshow i també vam fer uns acsesoris que son com unes cintes de ballarines pels canells, com si fossin unes canelleres. Els mims vam fer retalls un color i uns botons i ens vam posar la samarreta i el pantaló de color negre, una cinta  i pintar-nos la cara blanca i els llavis vermells. Els homes i dones bala anaven amb un banyador, unes ulleres i una capa .Els homes forçuts es van fer com si fossin unes  peses amb un pal d’escombra i dues boles fetes de paper  amb pintura. Els pallosos anaven amb una samarreta  dels nostres pares amb botons i un gorro de cartolina. Els equilibristes anaven amb un xurro de piscina i el van embolicar amb cinta de diferents colors. Els trapezistes anaven  amb  un xurro de piscina i el van enbolicar com si fos un “aro” amb una cinta enroscada. Els malabaristes van fer una figura amb paper i una corda per fer malabars .Tots van fer com banderes que semblaven de malabaristes, trapezistes o equilibristes , Els mags van anar amb una capa i un barret i dins tenien un peluix .  

Ens ho vam passar molt bé.

Tags:

Comenta'ns si us plau! Fes-nos saber què penses.