Museu d’Història de Catalunya

Museu d’Història de Catalunya

El dia 10 de novembre, la classe de 6é A Hawaii vam anar al Museu d’Història de Catalunya (MHC).

El motiu pel que vam anar al MHC va ser perquè estem estudiant els dictadors i la política al nostre projecte, “El lado Oscuro”. Nosaltres mateixos vam preparar la sortida. Primer vam estar una estona visitant el museu, desprès, vam fer l’activitat de “Entrem en política”. L’activitat que vam fer va ser sobre les diferents formes polítiques en grups, i al final del tot, vam formar diferents partits polítics.

Per dinar vam anar al Port Vell, i com teníem menjar molt bo, van venir molts coloms i moltes gavines.

Ens ho vam passar molt bé al MHC!!!

1 Comentari

  • Moltes gracies per compartir!!!

Comenta'ns si us plau! Fes-nos saber què penses.